Start	End	Duration	Details	Speaker
8:30 AM	9:00 AM	30 mins	Registration	-
9:00 AM	9:10 AM	10 mins	Welcome Address	Kooi Thong Lai Jack Sheehan
9:10 AM	9:40 AM	30 mins	Legal Compliance - Corporate Reporting Requirements: Overview of corporate reporting obligations - Annual Filings and License Renewals: Key filings and renewals are required annually - Compliance Timeline: Important deadlines and timelines for compliance	Kooi Thong Lai Dalouny Rattana
9:40 AM	10:25 AM	45 mins	Tax Compliance - New draft Tax Law – what changes to expect? - Recent issues in tax audits - Overview of the current Profit Tax, Value Added Tax (VAT), and Personal Income Tax (PIT) compliance requirements	Jack Sheehan Senesakoune Sihanouvong
10:25 AM	10:45 AM	20 mins	Tea / Coffee break	
10:45 AM	11:15 AM	30 mins	Introduction to the Electronic Business Registration System (eBRS) - Overview and benefits of the eBRS for businesses in Laos	Kooi Thong Lai Dalouny Rattana
11:15 AM	11:45 AM	30 mins	Labour Law Considerations - Internal Regulations: Requirements for workplace internal regulations - Foreign Labour Quota: Guidelines and quotas for employing foreign workers - Severance: Procedures and obligations for employee severance	Standre Bezuidenhout
11:45 AM	12:00 PM	15 mins	Q&A	Jack Sheehan
Total		3:30		